Jsme součástí Gault&Millau!
Naše restaurace získala čepici!

Jsme mezi nejlepšími. S radostí a hrdostí oznamujeme, že jsme získali jednu čepici v prestižním gastronomickém průvodci Gault&Millau a zařadili se mezi nejlepší restaurace v Česku!

Komisaři v loňském roce anonymně hodnotili restaurace a vybrali ty nejlepší. Symbol čepice garantuje kvalitu a výjimečný gastronomický zážitek.

Každá námi připravená porce jídla je ryze domácí a zdravá!

Denně vybíráme kvalitní čerstvé suroviny, především od místních dodavatelů a farmářů.

Zpracováváme  výhradně suroviny zachlazené, v žádném případě zmrazené! V celém provozu nemáme žádný mrazící box, vyjma toho na zmrzlinu. Jsme zásadně proti zamrazování surovin pro další zpracování, protože nikdy vlastně pořádně nevíte, co si před přípravou jídel rozmrazíte a v jakém stavu. Takové detektivky svým hostům nehodláme nabízet!

Tento přístup si můžeme dovolit díky modernímu technologickému vybavení gastroprovozu, jeho širokého zázemí i díky zkušenému týmu kuchařů, který skutečně umí vařit. Můžete se o tom u nás přesvědčit každý den.

POLEDNÍ MENU

PÁTEK 12. 12. 2025

Každý pracovní den od 11 do 14 hodin.

POLÉVKY

Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi

55 Kč

Frankfurtská polévka s bramborami

68 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

Vepřový řízek naruby se slaninou a cibulí, petrželové brambory

175 Kč

Špagety aglio olio, sýr Gran Biraghi

185 Kč

Medailonky z vepřové panenky, pepřová omáčka, grenaille

345 Kč

ZVÝHODNĚNÉ MENU

Hovězí vývar | Frankfurtská polévka

Vepřový řízek naruby se slaninou a cibulí, petrželové brambory

198 Kč | 208 Kč

STÁLÁ NABÍDKA

Caesar salát, grilovaná krůtí prsa, slanina, parmezán, sušená rajčata, krutony

290 Kč

Halibut s fenyklovou omáčkou, chutney z pečené zeleniny, dýně hokaido

465 Kč

Grilovaná vepřová panenka, marinované švestky, bramborové pyré s lanýžem

380 Kč

Tradiční svíčková na smetaně, karlovarské knedlíky, brusinky, šlehačka

310 Kč

DEZERTY

Vanilkové Crème brûlée s ovocem

140 Kč

Pavlova se šlehačkou a ovocem

85 Kč

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání.

VÍKENDOVÉ MENU

13.–14. 12. 2025

Během víkendu nebo ve sváteční den od 11 do 20 hodin.

POLÉVKA

Bramborový krém, strouhané kaštany, lanýžový olej

95 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

Srnčí ragú, pečená dýně a kořenová zelenina, grenaille

295 Kč

Medailonky z vepřové panenky, lišková omáčka, šťouchané brambory, salát z čerstvého fenyklu

355 Kč

DEZERT

Vanilkové Crème brûlée

145 Kč

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání.

VEČERNÍ DELIKATESY

À la carte menu
pro vás pravidelně
obměňujeme

VINNÝ LÍSTEK

Široký výběr
pro milovníky
vín a bublinek

NÁPOJOVÝ LÍSTEK

Pestrá nabídka
alkoholických

i nealko
nápojů

STEAKOVÉ MENU

19.–21. 12. 2025

STEAKY

WAGYU STRIPLOIN JAPAN
Exkluzivní japonské hovězí s nejvyšší klasifikací A5. Výrazné mramorování dodává masu nezaměnitelnou chuť a křehkost.

1 250 Kč

HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ ARGENTINA
Jemná struktura, křehké a šťavnaté maso.

550 Kč

FLANK STEAK AUSTRÁLIE
Legendární steak ze spodní části pupku, servírujeme filírovaný

450 Kč

DANČÍ HŘBET ČESKÁ REPUBLIKA
Křehké maso s jemnou zvěřinovou chutí z volně žijící zvěře.

420 Kč

PŘÍLOHY

Grenaille s pažitkou

60 Kč

Grilovaná zelenina

80 Kč

Zelené fazolky se slaninou

80 Kč

OMÁČKY

Z pravých hřibů

80 Kč

Se zeleným pepřem s brandy

90 Kč

Lanýžová

110 Kč

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání.

SVÁTEČNÍ VÁNOČNÍ MENU

26.–30. 12. 2025

PŘEDKRMY

Krevetový ceviche, yuzu, řasa wakame, ředkev daikon

245 Kč

Dančí tataki, marinovaná švestka, perníkový crumble

295 Kč

POLÉVKA

fabrika Bujabéza

225 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

Jeseter bílý, kaparová omáčka, čočka beluga se sušenými rajčaty

650 Kč

Telecí svíčková, houby, panceta, pastiňákové pyré, fava fazole

560 Kč

Houbový kuba, pěna z modrého sýra

255 Kč

DEZERT

Baileys panna cotta

95 Kč

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání.

ÚTULNÉ, NEKUŘÁCKÉ STOLOVÁNÍ

Kapacita
restaurantu
až 80 míst

LETNÍ POHODA

Příjemná
venkovní terasa
pro 50 osob

KDYŽ CHCETE SOUKROMÍ

Salonek
pro soukromé akce
pro 25 lidí

DEGUSTAČNÍ MENU S VINNÝM PÁROVÁNÍM

ČTVRTEK 22. 1. 2026 | 17.3020.30

Cena: 1 690 Kč/osoba

Degustační menu připravil šéfkuchař Tomáš Petrák a výběr vín představí someliér Michal Janíček z Víno Markuzzi.

AMUSE BOUCHE
Šlehané máslo, náš škvarkový chléb
Nino Franco, Rustico, Prosecco di Valdobbiadene Superiore

1. CHOD
Gravlax z lososa, yuzu, microgreen
Villa Sparina, Gavi di Gavi

2. CHOD
Kozí sýr, červená řepa
Castel Juval, Riesling, Gletscherschliff

3. CHOD
Jeruzalemský artyčok, lesní houby, kopr
Lis Neris, Pinot Grigio

4. CHOD
Tataki z daňka, švestka, perník
Fontodi, Chianti Classico

5. CHOD
Hovězí žebro, lanýž, brambor
Cordero di Montezemolo, Monfalletto, Barolo​

6. CHOD
Hruška, gorgonzola, ořechy
Káva

Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání.

Venkovní terasa restaurace

Je oblíbeným místem pro posezení nebo třeba pro večeři. Ačkoliv ji najdete téměř v centru města, má výhodu klidu a snadného parkování v blízkosti. Během letních měsíců je otevřena denně. Nabízí příjemné osvěžení v horkých dnech i atmosféru pravidelných hudebních večerů.

nabídce drinků najdete výběr koktejlů, čerstvých domácích limonád bez umělých sladidel, ledovou kávu nebo třeba domácí zmrzlinu. Z lehkých menších jídel vybíráme například čerstvé zeleninové saláty nebo domáci crepes.

Nejen dětem zpříjemní posezení vodní fontánky umístěné přímo u terasy.

Těšíme se na vás!

Po—So: 10.00–23.00
Ne: 10.00–22.00